Heltids- samt extratjänst – Lastbilschaufför för körning mellan Luleå och Gällivare / Kiruna.

20220701

Vi behöver stärka upp vår personalstyrka och söker lastbilschaufförer för körning mellan terminal i Luleå och Gällivare samt Kiruna. Vi söker ansvarsfulla och positiva människor som vill arbeta på ett modernt transportföretag. Gammal som ung, nybörjare eller erfaren är varmt välkommen att söka tjänsterna.

Krav för tjänsterna är CE-körkort och giltigt YKB. Det är meriterande om du även har truckkort C2, hjullastare godshantering. Tidigare arbetserfarenheter från liknande tjänster är inget krav men meriterande för denna tjänst.

Vill du veta mer?

Skicka en ansökan via formuläret nedan, komplettera gärna ansökan med ett personligt brev, CV eller andra dokument och intyg som du tycker är väsentligt för ansökan. Det går också bra att ringa vår driftchef Ann Lijleholm på 0920-45 12 03 eller maila: ann.liljeholm@lindstromstrp.se alt besöka vårt kontor i Luleå så berättar vi mer om oss och tjänsten.

Ansökningsformulär

Fyll i formuläret och skicka din ansökan idag

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.