Semestervikarie – Lastbilschaufför i Norrbotten

20220601

Är du lastbilschaufför och söker jobb inför sommaren 2022. Vi söker duktiga och drivna lastbilschaufförer som kan stärka upp vår personalstyrka inför sommarens ledigheter. Vi kan erbjuda lastbilschaufförer arbete vid våra verksamheter i Luleå, Gällivare och Kiruna. Våra semestervikariat har goda chanser att förlängas och rätt personer har chans att erbjudas längre tjänster.

Vi söker ansvarsfulla och positiva människor som vill arbeta på ett modernt transportföretag. Gammal som ung, nybörjare eller erfaren är varmt välkommen att skicka en ansökan via formuläret nedan.

Dina arbetsuppgifter                    

Jobbet innebär i huvudsak distribution av livsmedel där man utgår från terminal på resp. stationeringsort. Du kör efter fasta linjer med trafikledning och får tydliga instruktioner. Transporter mellan gods-och omlastningsterminaler i Norr- och Västerbotten kan förekomma.

Krav för tjänsten är C eller CE-körkort och giltigt YKB. Det är meriterande om du även har truckkort.

Din profil

Du kan vara erfaren inom chaufförsyrket eller så är du på väg in i branschen. På Lindströms Transport lägger vi stort fokus vid din personlighet. För att passa i gänget tror vi du är en social person som trivs med kundkontakt. Du är ordningsam och noggrann med att underhålla lastbilen du kör. Det är viktigt att du har god fysik då arbetet innebär tunga lyft. Vill du arbeta på ett modernt transportföretag med rättvis lön, härliga kollegor där du också erbjuds rätt förutsättningar för att lyckas? Rätt person har goda chanser till förlängd tjänst efter vikariat.

Krav

  • C eller CE
  • YKB

Tidigare arbetserfarenheter från liknande tjänster är inget krav men meriterande för denna tjänst.

Om Lindströms Transport           

Lindströms Transport är en pålitligt leverantör av transport och logistiktjänster som funnits i transportbranschen sedan slutet av 50-talet. Sedan mitten av 2019 är Kiruna Bilfrakt också en del av vår verksamhet. Tillsammans arbetar vi med en vision att bli de ledande åkerierna i Norrbotten där alla vill arbeta. För oss är våra medarbetare den främsta tillgången, därför arbetar vi oavbrutet med att förbättra arbetsmiljön, trivseln, och arbetsvillkoren för våra chaufförer. Vi vill hjälpa varje medarbetare att utvecklas eftersom vi är övertygade om att företaget då också utvecklas. Läs mer om oss här.

Ansök om tjänsten

Du skickar enkelt in en ansökan via formuläret nedan, komplettera gärna ansökan med ett personligt brev, CV eller andra dokument och intyg som du tycker är väsentligt för ansökan.

Du är även välkommen att kontakta vår Driftchef Ann Liljeholm vid eventuella frågor på 0920-45 12 03 eller ann.liljeholm@lindstromstrp.se

Vi ser framemot att höra från just dig!

Ansökningsformulär

Fyll i formuläret och skicka din ansökan idag

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.