lindstroms-transport-omslagsbild-spontanansokan

Verksamhetsutvecklare

Vi söker en driven, engagerad och erfaren verksamhetsutvecklare som vill ta plats i vår ledningsgrupp och vara en nyckelspelare i att utveckla och effektivisera våra processer och affärer. Hos oss får du möjligheten att forma och hålla samman hela vår verksamhet, från Kiruna i norr till Luleå i söder.

Rollbeskrivning
Som verksamhetsutvecklare hos Lindströms Transport kommer du att ha en central roll där du tillsammans med våra medarbetare och ledningsgrupp driver affärs- och verksamhetsutvecklingen framåt. Du kommer vara en del av vår ledningsgrupp och bidra med din kompetens för att stödja och driva bolagets strategiska arbete. Vi värdesätter nära samarbete och god kommunikation där varje medarbetare har möjlighet att påverka och bidra till företagets framgång.

Meriter och bakgrund
Vi ser gärna att du har erfarenhet och utbildning inom ekonomi, HR, affärs- och/ eller verksamhetsutveckling samt branscherfarenhet. Det är meriterande om du även har intresse och kunskap inom nya innovationsområden, exempelis AI. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta i verksamhetsutvecklande roller där du har haft ansvar för uppföljning av HR processer, affärer, affärsplaner, rutiner, processer och ekonomi.

Ansvarsområden
– Utveckling av interna processer samt strategisk inriktning inom HR, affär mm.
– Effektivisering av företagets processer och struktur
– Upprätta modeller för uppföljning och analys
– Utveckling av affärsstrategier och affärsplaner 
– Implementera affärsavtal och förhandla vid behov
– Bygga och underhålla relationer med interna och externa intressenter
– Bidra till kontinuerlig förbättring av processer och metoder inom ditt ansvarsområde

Personliga egenskaper
Först och främst söker vi en person som är prestigelös och trygg. Du bör vara strategisk, strukturerad och kommunikativ för att självständigt driva projekt och resultat framåt. Om du gillar att administrera, utvärdera och utveckla är detta jobbet för dig. Arbetserfarenhet av processer inom HR, affärsutveckling, förbättringsarbete och är meriterande.

Om oss
Lindströms Transport är det innovativa transport- och logistikföretaget som tar nya vägar och leder utvecklingen mot en hållbar transportnäring. Med en företagskultur och vision som grundar sig på respekt och personlig utveckling, har vi på Lindströms Transport skapat en arbetsplats där medarbetarna inte bara trivs, utan också blomstrar. Så sent som i år tilldelades vi pris för Årets Arbetsgivare, vid Luleå Business Awards. Hos oss får du möjligheten att påverka i en stimulerande arbetsmiljö där din utveckling och framgång är i fokus.

Ansökan
Skicka din ansökan och CV senast 30 juni 2024 via mail till: elias.bjelke@lindstromstrp.se. Märk ansökan med ”Verksamhetsutvecklare Lindströms Transport”. Rekryteringen sker löpande, ta chansen och skicka er ansökan redan idag.

Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta VD Andreas Lindström 0920-45 12 01, eller Driftchef Elias Bjelke 0920-45 12 08.

Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas du blir en del av vårt team!

Ansökningsformulär