Vinst för årets tillväxtföretag i Luleå 2018

Vi är Årets tillväxtföretag i Luleå 2018

Schyssta villkor, hållbarhet och jämställdhet utgör ledorden för verksamheten som har vuxit kraftfullt de senaste åren. Familjeföretaget har satsat på fler anställda och förbättrade tjänster och transporterar dagligen allt från livsmedel till schaktmassor. Företaget strävar efter att vara det ledande åkeriet i Norrbotten där alla vill jobba.

Så löd motiveringen när vi i fredags tog emot priset Hjärnbalken,  för Luleås Tillväxtföretag 2018 under Luleå Business Awards. Vi känner oss enormt stolta över vinsten, det är ett kvitto på att vi under en lång tid har gjort saker på ett bra sätt. Vi har funnits i branschen i över sextio år nu och gått från att vara ett litet enbilsåkeri till att idag sysselsätta ungefär sjuttiofem personer. Vi vill tacka alla som varit med på denna resa och rikta ett extra stort tack till våra fantastiska medarbetare som varit en avgörande faktor till denna utveckling, säger Andreas Lindström.

Kategorin Hjärnbalken – Årets Tillväxtföretag inom ramen för Luleå Business Awards uppmärksammar företag som satsar för att växa.

Kriterierna innebär att priset tilldelas det företag inom Luleå kommun som bäst lyckats kombinera tillväxt med positiva resultat. Företaget ska ha minst tio anställda, omsätta minst fem miljoner kronor per år och ha avlämnat minst tre offentliggjorda årsredovisningar. Samtidigt ska tillväxten under en treårsperiod uppgått till minst tio procent per år. Tillväxten ska till största delen ha skett organiskt. Finanserna ska vara sunda och tillväxten ska visas genom ökad omsättning och fler anställda. Företaget ska ha verksamhet i Luleå med omnejd och ha flera kunder.

En jurygrupp sammansatt av representanter från näringsliv och offentlighet ansvarar för urvalsprocessen utifrån uppsatta kriterier. Juryn utser tre slutnominerade varav en vinnare.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.