Gäster sittandes vid bord

Lindströms Transport firar 60 år i transportbranschen

Sedan starten 1957 har Lindströms Transport utvecklats från det lilla enbils åkeriet med en anställd till att idag sysselsätta mer än sextio personer som bedriver godstrafik med över trettio fordon. Lindströms Transport är nu inne på den tredje generationen som driver familjeföretaget och vi försätter vår resa mot målet att bli det ledande åkeriet i Norrbotten där alla vill arbeta.

Den 25:e November bjöd vi in till att fira Lindströms transport, eller som vi säger –Sveriges trevligaste sextioåring. En kväll full av god mat, många skratt, glädjetårar och gott sällskap. Under kvällen fick vi bland annat ta del av företagets resa från början 1957 till dagens datum och våra fantastiska medarbetare som gjort denna resa möjligt fick ta emot priser för bland annat ”Årets Rookie” ”Årets Medarbetare” m.m.

Vi på Lindströms Transport vill passa på att tacka alla som varit med på resan fram till idag och gjort detta möjligt. Tillsammans med medarbetare, kunder och leverantörer tar vi nu sikte på framtiden och målet att bli det ledande åkeriet i Norrbotten där alla vill arbeta.