Om Lindströms

Vi är det innovativa transport- och logistikföretaget som tar nya vägar och leder utvecklingen mot en hållbar transportnäring.

Se filmen om Lindströms Transport

lindstroms-transport-volvo-starke
lt grafik 1 02 Om Lindströms

På väg sedan 1957

Sedan starten 1957 har Lindströms Transport utvecklats från det lilla enbils åkeriet med en anställd till att idag sysselsätta mer än sextio personer som bedriver godstrafik med över trettio fordon.

Vi ska vara den ledande arbetsplatsen i Norrbotten, där alla vill arbeta

Läs mer om våra drivkrafter och värderingar som leder oss in i framtiden.

lovisa 3 Om Lindströms
Lindstrröms Transport - Bild på personal

Hållbara transporter anpassade efter kundens behov

Vi utför dagligen godstransporter på väg i Norr- och Västerbotten. Läs mer om våra verksamhetsområden och transportuppdrag.

Ett urval av våra policys

Alkohol & droger

Alkohol- och drogmissbruk har vi ett tydligt förhållningssätt mot. Vår policy fungerar som en tydlig handlingsplan hur vi ska hantera i de situationer som kan uppkomma.

Hållbarhet & miljö

Vi är ett ansvarsfullt företag som aktivt verkar för att bidra till ett hållbart samhälle ur ett miljömässigt, etiskt och socialt perspektiv.

Trafiksäkerhet

Genom att respektera gällande trafikregler och ta hänsyn till medtrafikanter bidrar vi till en säkrare arbetsmiljö och en bättre yttre miljö.

Logotyp Fair Transport

Vi jobbar för en sund och hållbar transportnäring.

Som en del av vårt hållbarhetsarbete har vi sedan 2012 tagit ställning för Fair Transport. Varje transport utförd av oss resulterar i en Trevligare tillvaro för våra medarbetare, uppdragsgivare, slutkonsument och samhället.