Jobba hos oss

Som arbetsgivare vill vi vara en aktiv del i den anställdes livspussel och skapa goda förutsättningar för en hållbar tillvaro även utanför arbetet. Om våra medarbetare mår bra så mår företaget bra, kort och gott.

Våra lediga tjänster

lindstroms transport bakgrund 1 Jobba hos oss

Praktikplats

Oavsett om du pluggar på gymnasieskola eller vuxenutbildning kan vi bistå med rätt resurser och engagemang som krävs för att coacha och stötta dig som är ny i branschen.

Sök denna tjänst
lindstroms nyhet arbetsmilja Jobba hos oss

Spontanansökan

Vi letar alltid efter duktiga lagspelare som vill ansluta till vårt team. Hör gärna av dig till oss och berätta mer om dig själv, dina styrkor och tidigare erfarenheter.

Sök denna tjänst

Goda anledningar att jobba på Lindströms Transport

Om våra medarbetare mår bra så mår företaget bra, kort och gott. Här är några anlednignar varför du ska jobba hos oss.

Kollektivavtal

Vi erbjuder trygga anställningsvillkor med avtalsenlig lön.

Friskvårdsbidrag

Som anställd hos oss får du ta del av friskvårdsbidrag.

Trevliga kollegor

Hos oss får du trevliga och hjälpsamma kollegor som ställer upp.

Fair Transport

Vi kör trafiksäkert, vi tänker klimatsmart och vi tar socialt ansvar.

Våra medarbetare

Möt våra medarbetare och ta del av deras vardag hos oss på Lindströms

“Man måste vara klurig och kunna pussla mycket i det här jobbet för att kunna få ihop lassen. Det finns inget vits med att köra det här om man inte fyller ekipaget, så du måste tänka till och se helheten innan du börjar lasta”.

Läs mer »

”Arbetsmiljön är viktig och kräver att både jag, arbetsgivaren och kunden gör det så bra som möjligt för chaufförerna som är ute och lossar. Som skyddsombud känns det väldigt tillfredsställande när man gemensamt genomfört en förbättring”

Läs mer »

”Det är helt fantastiskt och jag känner mig väldigt priviligierad över att jobba här. Man bryr sig om sin personal. Både ägare och ledningen vill att hela personalens livpussel ska fungera”

Läs mer »
lindstroms transport icon 09 Jobba hos oss

Vi ska vara den ledande arbetsplatsen i Norrbotten, där alla vill arbeta

Med en tydlig vision arbetar vi dagligen för att vara en attraktiv arbetsgivare, samarbetspartner och samhällsaktör. Läs mer om våra drivkrafter och värderingar som leder oss in i framtiden.

Vi använder cookies för att förbättra din vistelse. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.