vinnar-utdelare-5918

Lindströms Transport korad till ”Årets Arbetsgivare” vid Luleå Business Awards

Under en glittrande ceremoni i Luleå Energi Arena belönades Lindströms Transport med titeln ”Årets Arbetsgivare” vid årets omgång av Luleå Business Awards, en bekräftelse på ett långsiktigt arbete för att skapa förutsättningar där varje medarbetare kan trivas och utvecklas.

Med en företagskultur och vision som grundar sig på respekt och personlig utveckling, har vi på Lindströms Transport skapat en arbetsplats där medarbetarna inte bara trivs, utan också blomstrar. 

Att vinna ’Årets Arbetsgivare’ är en ära som speglar vårt gemensamma engagemang och arbete för varje medarbetares välmående och professionella utveckling. Ett bevis på att vårt långsiktiga arbete att skapa en stödjande och inkluderande miljö bär frukt, säger Andreas Lindström, VD på Lindströms Transport.

Juryns motivering
Med ett tydligt fokus på att det är medarbetarna som är företagets största och viktigaste resurs har Lindströms Transport positionerat sig som en arbetsgivare av högsta snitt. Med ett normbrytande och inkluderande arbete bidrar de till att skapa en sund mångfald i en annars traditionstyngd och manligt viktad bransch.

vinnar lba24 28806 Lindströms Transport korad till "Årets Arbetsgivare" vid Luleå Business Awards

Priset Årets Arbetsgivare tilldelas ett företag eller verksamhet som arbetar strategiskt och strukturerat för att vara en attraktiv arbetsgivare. I grunden handlar det om tre delar som ska harmonisera; ekonomi, miljö/klimat och människa. Företaget ska kunna påvisa en förflyttning genom relevanta nyckeltal och initiativ inom området attraktiv arbetsgivare.

Priset för Årets Arbetsgivare delades ut av Luleå Energi, vid Luleå Business Awards, som gick av stapeln den 24 maj i Luleå Energi Arena.