Sommarjobb – Chaufför

Inför sommarens semestrar behöver vi stärka upp vår personalstyrka och söker därför budbils- och lastbilschaufförer till vår verksamhet i Luleå, Gällivare och Kiruna.

För dig som vill sommarjobba som budbilschaufför eller lastbilschaufför erbjuder vi en rad olika arbetsmöjligheter på olika orter i Norrbotten.

Lindstroms-primary-red-grey

Sommarjobb hos Lindströms Transport

Hos Lindströms Transport har du stationeringsort i Luleå, Gällivare eller Kalix. Läs mer om Lindströms Transport eller Kontakta oss vid eventuella frågor.

Klicka på tjänsterna i listan nedan för att läsa mer och skicka ansökan

KBF-primary-blue-grey

Sommarjobb hos Kiruna Bilfrakt

Hos vårt dotterbolag Kiruna Bilfrakt har du stationeringsort i Kiruna. Läs mer om Kiruna bilfrakt eller Kontakta oss vid eventuella frågor.

Just nu är alla tjänster tilsatta men vi vill gärna hålla kontakten med dig!
Vi letar alltid efter duktiga lagspelare som vill ansluta till vårt team. Hör gärna av dig till oss och berätta mer om dig själv, dina styrkor och tidigare erfarenheter. Läs mer och skicka en spontanansökan via länken nedan.

Tipsa dina vänner om dessa jobb!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
icon we want you Sommarjobb - Chaufför

Transport är en lagsport

Lindströms Transport och dotterbolaget Kiruna Bilfrakt är en pålitligt leverantör av transport och logistiktjänster som funnits i transportbranschen sedan 60-talet. Sedan mitten av 2019 är Kiruna Bilfrakt också en del av Lindströms Transport. Tillsammans arbetar vi med en vision att bli de ledande åkerierna i Norrbotten där alla vill arbeta.