Vi har chans att bli årets tillväxtföretag


Nu är vi stolta. Vi är nämligen ett av de tre företag som har nominerats till priset som Årets tillväxtföretag vid näringslivsgalan i Luleå.

Motiveringen till vår nominering lyder:

”De anställda är den största tillgången företaget någonsin kommer att ha. Kanske är det ägarnas filosofi som gör att omsättningen och antalet anställda mer än fördubblats de senaste åren. Idag omsätter företaget cirka 40 miljoner kronor och har 40 årsarbetare.”

De orden passar vår ambition att vara ett medelstort företag med ökande tillväxt, men med bibehållen familjekänsla. Självklart är det otroligt roligt att vi har blivit nominerade, men vi får finna oss i att vara underdog, med tanke på konkurrensen. Fast visst är det smickrande att spela i samma liga som två stora internationella företag.

Övriga nominerade är Max och Leos Lekland.

Senaste nytt:

Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för branschen

Tillsammans med Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin har vår driftchef, Ann Liljeholm, haft det stora nöjet att träffa arbetsmarknadsministern Eva Nordmark under ett besök i Luleå. Under…

Läs mer

Vi söker en Chaufför för tillsvidareanställning

Jobbet innebär i huvudsak distribution av livsmedel och styckegods i Norrbotten. Transporter mellan gods-och omlastningsterminaler i Norr- och Västerbotten kan förekomma. Tjänsten kan innebära varierande…

Läs mer
Till vårt nyhetsarkiv