Vi har chans att bli årets tillväxtföretag


Nu är vi stolta. Vi är nämligen ett av de tre företag som har nominerats till priset som Årets tillväxtföretag vid näringslivsgalan i Luleå.

Motiveringen till vår nominering lyder:

”De anställda är den största tillgången företaget någonsin kommer att ha. Kanske är det ägarnas filosofi som gör att omsättningen och antalet anställda mer än fördubblats de senaste åren. Idag omsätter företaget cirka 40 miljoner kronor och har 40 årsarbetare.”

De orden passar vår ambition att vara ett medelstort företag med ökande tillväxt, men med bibehållen familjekänsla. Självklart är det otroligt roligt att vi har blivit nominerade, men vi får finna oss i att vara underdog, med tanke på konkurrensen. Fast visst är det smickrande att spela i samma liga som två stora internationella företag.

Övriga nominerade är Max och Leos Lekland.

Senaste nytt:

Vi söker en chaufför till Kiruna Bilfrakt

Kiruna Bilfrakt är en pålitlig leverantör av transport och logistiktjänster som funnits i transportbranschen sedan mitten av 50-talet. Sedan mitten av 2019 är vi en…

Läs mer

Lindströms Transport växer genom förvärv av Kiruna Bilfrakt

Lindströms Transport förvärvar Kiruna Bilfrakt och stärker sin position inom godstransporter i Norrbotten, med nya uppdrag för bland annat Postnord, Martin & Servera och HRS Miljö.…

Läs mer
Till vårt nyhetsarkiv