Festligt när vi äntligen fick inviga våra nya lokaler


Under festliga former kunde vi äntligen inviga våra nybyggda lokaler i Kallax företagsstad den sista helgen i maj. Vi har nu nytt kontor, ny verkstad och en ny garagedel.

Carl-Göte Lindström fick äran att klippa bandet. Han är mannen som drev vårt företaget i mer än 25 år innan han lämnade över ägarskapet till sin son Andrea Lindström och hans bror Mattias Henriksson. Planerna på att bygga ut har funnits i flera år, men först 2009 fick vi möjlighet att köpa området där de nya lokalerna nu finns. Fastigheten på platsen användes tidigare som ridhus.

Ombyggnaden startade 2011. Kontoret var klart 2012 och nu är alltså även garagedelen färdig. Till vår stora glädje hade ett 70-tal leverantörer, kollegor och samarbetspartners kommit för att vara med vid invigningen.

Senaste nytt:

Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för branschen

Tillsammans med Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin har vår driftchef, Ann Liljeholm, haft det stora nöjet att träffa arbetsmarknadsministern Eva Nordmark under ett besök i Luleå. Under…

Läs mer

Vi söker en Chaufför för tillsvidareanställning

Jobbet innebär i huvudsak distribution av livsmedel och styckegods i Norrbotten. Transporter mellan gods-och omlastningsterminaler i Norr- och Västerbotten kan förekomma. Tjänsten kan innebära varierande…

Läs mer
Till vårt nyhetsarkiv