Julklappsinsamling under en vild julgran


Under december månad har vi på Lindströms Transport haft en julklappsinsamling där samtliga på företaget haft möjlighet att lämna in ett bidrag till barn och unga. Idag lämnar vi över julklappssäcken till VildaKidz som sedan hjälper jultomten att dela ut klapparna och sprida julglädje där det behövs som mest.

Det känns fantastiskt bra att vi kan sluta samman och göra skillnad för dom som kanske blivit utan annars, säger Ann Liljeholm.

De vilda julgranarna betyder att vi kan låta fler barn få en fin jul, barn som kanske annars hade blivit utan julklappar har nu chans att också få en julklapp. Det betyder jättemycket att ni är med, tillsammans fixar vi en finare jul med klappar och julmat, säger Anna Karlsson på VildaKidz.

Vi vill tacka, Anna och Stefan på VildaKidz, för ert viktiga arbete och fina initiativ som vi fick vara en del av. Om ni vill läsa mer om VildaKidz och hur ni kan hjälpa dom att hjälpa andra, så kan ni läsa mer på deras hemsida eller facebooksida.

Senaste nytt:

Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för branschen

Tillsammans med Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin har vår driftchef, Ann Liljeholm, haft det stora nöjet att träffa arbetsmarknadsministern Eva Nordmark under ett besök i Luleå. Under…

Läs mer

Vi söker en Chaufför för tillsvidareanställning

Jobbet innebär i huvudsak distribution av livsmedel och styckegods i Norrbotten. Transporter mellan gods-och omlastningsterminaler i Norr- och Västerbotten kan förekomma. Tjänsten kan innebära varierande…

Läs mer
Till vårt nyhetsarkiv