lindstroms-transport-bakgrund

Lindströms Transport nominerad till årets tillväxtföretag

I en bransch som är hårt utsatt av konkurrens och prispress, känns det extra bra när man kan ta ny mark och växa. Vi satsar på de mjuka värdena och vill bli den självklara arbetsgivaren inom transportnäringen i Norrbotten. Därför känns det extra roligt när vi nu är nominerade till årets tillväxtföretag under Luleå Business Awards.

Vår största framgångsfaktor som gjort denna tillväxtresa möjlig från första början är de fantastiska medarbetare som tillsammans bygger Lindströms Transport. I en bransch som är hårt utsatt för konkurrens och prispress försöker vi agera mot strömmen och sätter fokus på medarbetaren och det dagliga arbete som vår fantastiska personal utför. Vi anser att medarbetaren är vår största tillgång och utan nöjda medarbetare skulle vår tillväxtresa inte varit möjlig. 

Vi går på magkänslan och gör saker som ”känns rätt” för oss, våra medarbetare och samhället i stort. Vi är enormt tacksamma för nomineringen och ser det som kvitto på att vi under en lång tid har gjort saker på ett bra sätt, säger Andreas Lindström.

Läs mer om nomineringen på Norrbottens Affärers hemsida.

Luleå Business Awards går av stapeln den 19 oktober I Luleå Energi Arena.