Vi är Årets Tillväxtföretag i Luleå 2018


Hårt arbete och mjuka värden formar den företagskultur som leder oss framåt, vi går på magkänslan och gör saker som ”känns rätt” för oss, våra medarbetare och samhället i stort. I fredags fick vi ett fantastiskt fint erkännande för den positiva utvecklingsfas som företaget genomgått, då vi fick ta emot pris för Årets Tillväxtföretag vid Luleå Business Awards.

Vi känner oss enormt stolta över vinsten, det är ett kvitto på att vi under en lång tid har gjort saker på ett bra sätt. Vi har funnits i branschen i över sextio år  och har gått från att vara ett litet enbilsåkeri till att idag sysselsätta ungefär sjuttiofem personer. Vi vill tacka alla som varit med på denna resa och rikta ett extra stort tack till våra fantastiska medarbetare som varit en avgörande faktor till denna utveckling, säger Andreas Lindström.

 

Juryns motivering löd:

Schyssta villkor, hållbarhet och jämställdhet utgör ledorden för verksamheten som har vuxit kraftfullt de senaste åren. Familjeföretaget har satsat på fler anställda och förbättrade tjänster och transporterar dagligen allt från livsmedel till schaktmassor. Företaget strävar efter att vara det ledande åkeriet i Norrbotten där alla vill jobba.

 

Senaste nytt:

Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för branschen

Tillsammans med Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin har vår driftchef, Ann Liljeholm, haft det stora nöjet att träffa arbetsmarknadsministern Eva Nordmark under ett besök i Luleå. Under…

Läs mer

Vi söker en Chaufför för tillsvidareanställning

Jobbet innebär i huvudsak distribution av livsmedel och styckegods i Norrbotten. Transporter mellan gods-och omlastningsterminaler i Norr- och Västerbotten kan förekomma. Tjänsten kan innebära varierande…

Läs mer
Till vårt nyhetsarkiv