Vi är Årets Tillväxtföretag i Luleå 2018


Hårt arbete och mjuka värden formar den företagskultur som leder oss framåt, vi går på magkänslan och gör saker som ”känns rätt” för oss, våra medarbetare och samhället i stort. I fredags fick vi ett fantastiskt fint erkännande för den positiva utvecklingsfas som företaget genomgått, då vi fick ta emot pris för Årets Tillväxtföretag vid Luleå Business Awards.

Vi känner oss enormt stolta över vinsten, det är ett kvitto på att vi under en lång tid har gjort saker på ett bra sätt. Vi har funnits i branschen i över sextio år  och har gått från att vara ett litet enbilsåkeri till att idag sysselsätta ungefär sjuttiofem personer. Vi vill tacka alla som varit med på denna resa och rikta ett extra stort tack till våra fantastiska medarbetare som varit en avgörande faktor till denna utveckling, säger Andreas Lindström.

 

Juryns motivering löd:

Schyssta villkor, hållbarhet och jämställdhet utgör ledorden för verksamheten som har vuxit kraftfullt de senaste åren. Familjeföretaget har satsat på fler anställda och förbättrade tjänster och transporterar dagligen allt från livsmedel till schaktmassor. Företaget strävar efter att vara det ledande åkeriet i Norrbotten där alla vill jobba.

 

Senaste nytt:

Lindströms Transport växer genom förvärv av Kiruna Bilfrakt

Lindströms Transport förvärvar Kiruna Bilfrakt och stärker sin position inom godstransporter i Norrbotten, med nya uppdrag för bland annat Postnord, Martin & Servera och HRS Miljö.…

Läs mer

Lindströms Transport växlar upp med ny styrelse

Lindströms Transport har sedan starten haft en stabil tillväxt, i dagsläget är vi cirka sjuttio medarbetare med en fordonspark som består av cirka trettiofem lastbilar.…

Läs mer
Till vårt nyhetsarkiv