Bild på styrelsemedlemmar

Lindströms Transport växlar upp med ny styrelse

Lindströms Transport har sedan starten haft en stabil tillväxt, i dagsläget är vi cirka sjuttio medarbetare med en fordonspark som består av cirka trettiofem lastbilar. Ett kvitto på vår hållbara tillväxt är bland annat att vi förra året tilldelades pris för Årets Tillväxtföretag i Luleå, vid Luleå Business Awards.

Som ett steg i det fortsatta arbetet med utveckla vår verksamhet har vi valt att komplettera vår styrelse med externa ledamöter. Olov Larsson kommer att kliva in i rollen som styrelseordförande. Vid sin sida har han Sara Axelsson och Stefan Andersson som tillsammans med ägarna, Andreas Lindström och Mattias Henriksson bildar den nya styrelsen.

– Det känns enormt spännande att involvera denna trio i det fortsatta utvecklingsarbetet. Med olika kompetenser, erfarenheter och synsätt kommer vi tillsammans att ta nya vägar och göra skillnad för medarbetare, kunder och samarbetspartners säger Andreas Lindström.

 

Mer om våra nya styrelsemedlemmar

 

Porträttbild Olov Larsson

Olov Larsson har en bakgrund inom tillverkningsindustrin och har bland annat varit delägare och VD för Hydrauto i Skellefteå. Olov är van att ta sig an nya utmaningar, utveckla bolag och skapa tillväxt oavsett bransch.

 

 

Porträttbild Sara Axelsson

Sara Axelsson är advokat och delägare i Advokatbyrån Kaiding, samt ledamot i Sveriges Advokatsamfund. En spetskompetens inom affärsjuridik med lång erfarenhet av styrelsearbete som tillför en ny dimension vilket gör att vi ännu bättre kan utvärdera risker och skapa nya affärer.

 

 

Porträttbild Stefan Andersson

Stefan Andersson har stor erfarenhet av åkeribranschen och har bland annat drivit NSA-företagen i Umeå. Stefan delar vårt synsätt och förstår hur viktig medarbetarnas tillvaro är. Tillsammans kommer vi arbeta för att bli det ledande åkeriet i Norrbotten där alla vill jobba.