Andreas Lindström och Mattias Henrikkson framför en vit lastbil

Lindströms Transport, ett modernt företag med blicken mot en hållbar framtid

Mycket har hänt sedan starten 1957 och vi befinner oss just nu i en spännande del av vårt företags historia. Dom senaste fem åren har varit en expansiv och utvecklade fas för Lindströms Transport, vi har bl.a. vunnit pris för vår innovationsförmåga, invigt vårt nya huvudkontor med tillhörande verkstad, expanderat i Malmfälten genom förvärv i Gällivare. Det har även skett ett generationsskifte som innebar att Andreas Lindström tog över rollen som VD och driver nu företaget tillsammans med sin bror Mattias Henriksson. Sedan några år tillbaka har vi tagit ställning för att aktivt jobba för en mer hållbar transportnäring. Ett exempel på detta är att vi tagit ställning för Fair Transport. Vi ser vår personal som vår främsta tillgång och att vi tillsammans med våra kunder och samarbetspartners kan skapa innovativa lösningar som gör skillnad.

Det nya Lindströms tar form

Som en del av den utveckling företaget gått igenom har vi även valt att uppdatera vårt utseende och våra kommunikationskanaler internt och externt. Det kändes som en naturlig del att uppdatera vårt utseende och aktivt jobba med vår kommunikation för att öka medvetenheten och förståelsen samtidigt som den utvecklar vår verksamhet.

Logotyp och profil.

Vår nya logotyp och profil är en stilren uppdatering inspirerad av vår historia och vision.

eArtboard 2 copy Lindströms Transport, ett modernt företag med blicken mot en hållbar framtid
Vår gamla logotyp
eArtboard 2 Lindströms Transport, ett modernt företag med blicken mot en hållbar framtid
Vår nya logotyp
Vilka är Lindströms Transport idag?

Vi ser oss som det innovativa transport- och logistikföretaget som tar nya vägar och vill leda utvecklingen mot en hållbar transportnäring.

Vårt löfte – Vi levererar en Trevligare tillvaro.

Vi tror på att hållbart företagande lönar sig, inte bara för oss och våra medarbetare, utan även för våra kunder och samarbetspartners. Genom att målmedvetet jobba tillsammans kan vi göra tillvaron bättre för alla och detta har vi sammanfattat i vår företagskultur.

Vår vision – Vi vill vara det ledande åkeriet i Norrbotten där alla vill jobba.

Vi ser ljust på framtiden och satsar fullhjärtat på att vara en attraktiv arbetsplats och leverantör när det kommer till transporter. Om du vill bli en del av Lindströms transport är du hjärtligt välkommen att skicka in en ansökan.

Har du frågor kring vår verksamhet och vill veta mer finner du information om oss här – eller, varför inte ta kontakt med oss direkt.